Ana Sayfa Faaliyetler 17 Nisan 2019 43 Görüntüleme

TÜBİTAK BİLİM FUARINA KATILDIK

Belediye Başkanımız Sn. Kadir Fatih ERDOĞAN, İlçe Kaymakamımız Sn. Mustafa GÜRBÜZ, İlçe Milli Eğitim Müdürü A. Talip ZİYAGİL ve Daire Amirleri, İlçemiz Gediksaray Ortaokulu tarafından düzenlenen TUBİTAK bilim fuarı açılışına katıldılar.
Gediksaray Ortaokulu öğrencilerinin kendi bilgi ve becerileri ile yaptığı icatların standını tek tek gezen Belediye Başkanımız Kadir Fatih ERDOĞAN, İlçe Kaymakamımız Mustafa GÜRBÜZ ve daire amirleri öğrencilerin icatları hakkında yaptığı sunumu dinledi.
Başkanımız Kadir Fatih ERDOĞAN, öğrenciler tarafından hazırlanan projeleri tek tek inceleyerek, hazırlayan öğrencilerden projenin amacı, hedefi ve faydaları hakkında bilgi aldı.
Projede emeği geçen öğrenci ve öğretmenleri bu çalışmalarından dolayı tebrik ederek çalışmalarından dolayı başarılar diledi.

Tema Tasarım | Osgaka.com