Ana Sayfa Duyurular 28 Aralık 2020 272 Görüntüleme

Çalışanlarımız için Asgari Ücreti Açıkladı: En az 3.533 TL

Göynücek Belediyesi çalışanlarına yönelik asgari ve azami maaş tutarını açıkladı.
Amasya Göynücek Belediyesi çalışanlarına yönelik asgari ücret tutarını açıkladı. Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada 2021 yılı itibariyle belediyede çalışan kişilerin en düşük 3.533 tl, en yüksek ise 3.750 tl alacağını duyurdu.
Göynücek Belediye Başkanı Sayın Kadir Fatih ERDOĞAN sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada “Yılbaşıyla birlikte belediyemizde görevli arkadaşlarımızın maaşlarının en düşük 3.533 TL, en yüksek 3.750 TL olmasına karar verdik. Fikirlerimiz, İnancımız bize hakkın hukukun safında ve büyük milletimizin emrinde olmamızı emrediyor Milliyetçi Hareket Partisi Belediyesi olmamız hasebiyle de şeref duyuyor ve üzerimize düşen sorumlulukların altına elimizi değil bedenimizi koyuyoruz. Tüm çalışma arkadaşlarıma emekleri için ayrı ayrı teşekkür ediyor, aldığımız kararın şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Tema Tasarım | Osgaka.com