Akılcı, Bilimsel, Modern ve Çağdaş Belediyecilik..

*3 Adet Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası *1 Adet Spor Salonunu ilçemize kazandırmış bulunuyoruz.

Göynücek'imize hayırlı olsun

Bugün Ankara’da Spor Toto Teşkilat Başkan Yardımcısı Sn. Metin Ayvazoğlu ile protokol imzaladık.

Göynücek'imize hayırlı olsun

Yapılan bu Protokol İle;

3 Adet Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası

1 Adet Spor Salonunu ilçemize

kazandırmış bulunuyoruz.

Hayırlı Olsun

Göynücek'imize verdikleri desteklerden dolayı başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli’ye, Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Mehmet Kasapoğlu’na, Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sn. Sadir Durmaz'a, Amasya Milletvekillerimiz Sn. Mustafa Levent Karahocagil'e, Sn.Hasan Çilez'e, Gençlik ve Spor Bakanlığı Rehberlik ve Denetim Başkanı Sn.Hasan Davulcu'ya,

Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sn. Bünyamin Bozgeyik'e, Teşkilat Başkan Yardımcısı Sn. Metin Ayvazoğlu'na, Cumhur İttifakı İl ve İlçe Başkanlarımıza teşekkür ediyorum.

İlçemize hayırlı olmasını diliyorum.

Kadir Fatih Erdoğan

Göynücek Belediye Başkanı