Ana Sayfa Faaliyetler 23 Mart 2020 444 Görüntüleme

MEZARLIKLARIN TEMİZLİK VE BAKIMINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Göynücek Belediyesi yaklaşan Ramazan-ı Şerif öncesi ilçede bulunan mezarların genel bakımı, temizliğini ve dezenfeksiyonunu gerçekleşti.

Yıl boyunca ilçe mezarlıklarında süren temizlik bakım ve onarım çalışmalarını Ramazan ayının gelmesiyle sıklaştıran Göynücek Belediyesi çevre düzenleme, ağaçlandırma, istinat duvarı yapımı gibi çalışmaları yaptı. Dirilere olduğu gibi vefat edenlere de sorumluluk duyduğunu dile getiren Göynücek Belediye Başkanı Sayın Kadir Fatih ERDOĞAN, “Ramazan ayı gibi kutsal dönemlerde ilçemizde hemşerilerimiz mezarlıklara gelerek yakınlarının mezarlarını ziyaret etmektedir. Bizde belediye olarak mezarların bakım onarımlarım ve dezenfeksiyonu yaparak halkımızın huzuru, güvenliği ve sağlığı için gereken tedbirleri aldık.” dedi.

Tema Tasarım | Osgaka.com